Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

reklámok és NEMek

Gender szempontú kritikai hozzáállással a szexista reklámozás ellen. Ez a blog a 2007-es Reklámok és NEMek projekt folytatása. Reklámokról lesz szó, nőkkel és férfiakkal, sztereotíp vagy éppen rendhagyó nemi szerepekben. Ha egy reklám felbosszantott, esetleg megtetszett, mert szakít a hagyományos nemi szerepekkel, ne hagyd szó nélkül!

Írj nekünk, küldj fotókat, videókat!

Projekt honlap

Ezt írtátok

  • Csakul Anitteb: A reklámok linkjeit elküldené valaki? Kíváncsi lennék rájuk. Köszi (2015.06.02. 20:00) Anya főz
  • kozmetikusszalon: Nem rossz marketingfogás amúgy, amennyit beleöltek, az meg is térült. Az meg, hogy mennyire egysí... (2012.05.06. 18:12) Mi férfias? - !!!Figyelem! Akció!!!
  • rizsföld: A legjobban azt imádom, amikor az óriásplakáton egy gumiabroncs vagy egy motorfűrész mellé oda tes... (2012.01.04. 18:21) Miért károsak a szexista reklámok?
  • szöszkehölgy: nekem is borsódzott a hátam a pár veszekedése közben. :( (2009.11.16. 14:17) Így élnek a normális párok?
  • kókuszosvarázs: Sok dolgot nem értek. 1.Munkába tekernek elvileg, de otthon kötnek ki. 2. Öreg a pasi- fiatal a lá... (2009.10.22. 09:56) Bringázzon inkább anyád is!
  • Utolsó 20

Axe újra

2008.05.13. 19:20 Genderfighter

Az Axe reklámokkal már korábban is akadt problémánk, és tavalyi konferenciánk legélénkebb vitája éppen a Body Sutra kampányuk körül kerekedett (részleteket itt lehet olvasni), én mondjuk élveztem, hogy végre van - még ha sértődős és olykor dühödt, de - párbeszéd különböző oldalak, nézőpontok között. Na de az Axe (illetve tágabb értelemben az Unilever, ami igen, tudjuk, hogy a Dove márka cége is egyúttal, de ebbe most ne menjünk bele, erről majd részletesebben talán máskor írunk), szóval az Axe ott folytatja, ahol abbahagyta. Még mindig a jobb csajozás reményében ajánlgatja dezodorjait a fiatal férfiaknak.

Na de jöjjön a lényeg! Ma úgy tűnik, az olvasók napja van. :) Mi persze örülünk, hogy vannak olvasóink, pláne hogy néha még írnak is, nekünk. Most willwankt jelezte nekünk az Axe újabb kampányát, aminek mi csak tévés verzióját láttuk, azt is félszemmel, de már ott elég eszementnek tűnt. Willwankt viszont vicces (a blogolvasós orgia ötlete kifejezetten tetszett!), úgyhogy idézzük nektek:

Egy „maflicsek” srác van rajta, akit jobbról-balról két bombanőci ölelget. Az üzenete elég zavaros: ”Mixelj magadnak!” – két legszebb nőből kell „összekombózni” (szép szóösszetétel) az ideálisat. Csak az nem világos, hogyan. Csak nem küldik sebészkés alá a szerencsétleneket? Ja, nyeremény is van: ”Azt csinálhatsz a csajokkal, amit eddig még soha!” (Mi lehet ez? Reklámok&NEMEK blogot olvasnak egymásnak?)

Újabb példa, hogy a nő nyeremény, beváltható valami, mint amikor lányoknak ingyenes a belépő, vagy mikor aki a legtöbb/legdögösebb nőt hozza a buliba, grátisz piálhat egész este. (És ha sok nő jön együtt, melyik hozta a többieket? :))

(Kérjük, aki tudja, fotózza le nekünk a plakátot!)

2 komment

Címkék: szex szépség axe olvasó ír plakát kozmetika

A bejegyzés trackback címe:

https://reklamokesnemek.blog.hu/api/trackback/id/tr93466444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

iconoclast 2008.05.14. 13:27:05

A levélírónak javasolnám tanulmányozásra a szép csípőjű Szítá történetét (mek.oszk.hu/02200/02283/02283.htm#6), akinek bizony igen komoly fejtörést okozott a kiművelt fővel rendelkező kereskedő és az izmos testű kovács közötti választás, és aki a problémát (legalábbis átmenetileg) úgy oldotta meg, hogy (egy kard és némi isteni közbeavatkozás segítségével) a két férfi fejét felcserélte...

willwankt 2008.05.14. 15:10:12

Hát igen, nem új a téma...Woody Allen is feldolgozta Amit mindig is tudni akartál a szexről,de sohasem merted megkérdezni c. halhatatlan művében.
süti beállítások módosítása